انواع کنجاله سویا داخلی و خارجی در ایران

آیا با انواع کنجاله سویا داخلی و خارجی موجود در ایران آشنا هستید؟ کیفیت این محصولات، قیمت و نحوه خرید آنها چه تفاوت هایی با هم دارند؟

کنجاله سویا با دو گروهبندی کلی و بزرگ با عنوان کنجاله سویا داخلی و خارجی مطرح می گردد.

انواع کنجاله سویا داخلی

انواع کنجاله سویا داخلی بر اساس شهرهای کشت این محصول و کارخانه های تولید آن تقسیم بندی می شوند.

برای مثال کنجاله های داخلی موجود در بازرگانی کهن تجارت نیکنام در انواع نابدانه، کلهر، بهپاک، روغن طلایی و … می باشند.

انواع کنجاله سویا خارجی

کشورهای مهم  وارد کننده سویا به ایران که توانسته اند بازار سویا خارجی را در دست بگیرند، آرژانتین، برزیل و هند می باشند.

بنادر مهم در بارگیری و ترخیص این محصولات نیز بندر امام و بندرعباس در جنوب کشور بوده که سبب می شود هزینه حمل و نقل برای دامداری های این بخش از کشور کاهش یابد.

آنالیز کنجاله سویا

کنجاله سویا محصول فرعی کارخانه های روغن گیری است که پس از روغن کشی تفاله آن به مصرف دام و طیور می رسد.

این محصول دارای درصد حدودی از موارد زیر می باشد.

  1. 40-50 درصد پروتئین
  2. 3-7 درصد فیبر
  3. حدود 10 درصد رطوبت

پروتئین بالای کنجاله سویا یکی از اصلی ترین دلایل استفاده از این محصول در خوراک دام می باشد.